Gasten

Vanavond: Danny de Munk, Saskia Belleman, Igmar Felicia en Lex Uiting

01 maart Dit zijn de gasten en onderwerpen van RTL Late Night met Twan Huys van vanavond:

Danny de Munk

Danny de Munk is een nieuwe muzikale weg ingeslagen: hij noemt het zelf de Nederdance. Nederdance is een combinatie van dance en het Nederlandse lied. Vanavond zingt hij voor het eerst zijn Nederdance-single 'N Gouwe Ouwe.

Saskia Belleman

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft na ruim vijftig zittingsdagen vandaag een levenslange gevangenisstraf geëist tegen Willem Holleeder. Hij wordt verdacht van het opdracht geven tot vijf moorden. Rechtbankverslaggever Saskia Belleman heeft het proces de afgelopen tijd intensief gevolgd en schuift vanavond aan.

Igmar Felicia

Radio-dj en presentator Igmar Felicia neemt ons in de Week van Igmar mee wat hem de afgelopen week op is gevallen in de media.

Lex Uiting

Dit weekend staat het leven onder de rivieren even helemaal stil: het is tijd voor carnaval! Reden voor onze verslaggever (én oud-Prins Carnaval) Lex Uiting om alvast volledig het feest in te duiken. En daarmee is het Wachte zoals Lex in zijn nieuwe nummer bezingt, voorbij!

Gasten via Whatsapp

Wil jij als eerste weten wie er aan tafel zit bij RTL Late Night? Je ervaring delen of je mening geven over bepaalde onderwerpen?

Meld je dan aan voor onze gratis WhatsApp-dienst.