Gasten

Vanavond: Lodewijk Asscher, Ambrien Moeniralam, Noa Jansma, The Voice-finalist Patricia van Haastrecht, Piet van der Gaag, Madelon Meester, Fernando Halman en Lex Uiting

28 februari Dit zijn de gasten en onderwerpen van RTL Late Night met Twan Huys van vanavond:

Lodewijk Asscher, Ambrien Moeniralam en Noa Jansma

In Amsterdam en Rotterdam is het lokale sisverbod al ingevoerd. PvdA-leider Lodewijk Asscher wil een landelijk verbod op seksuele intimidatie.

The Voice-finalist Patricia

Na de finale van The Voice of Holland gaat Patricia van Haastrecht helemaal voor haar droom. Ze heeft haar vaste baan in het ensemble van de hitmusical Mamma Mia! opgezegd om zich te richten op haar muzikale carrière.

Piet van der Gaag

Piet van der Gaag gaat na 38 jaar in de kinderopvang met pensioen. Een man in de kinderopvang is gedurende de jaren nog zeldzamer geworden. Piet schuift vanavond aan samen met journaliste Madelon Meester, wiens kind bij Piet op de opvang zit.

Fernando Halman

Wat speelt er in de muziekwereld? Fernando Halman gidst ons elke donderdag door het woud aan singles, albums en muzieknieuws in De Week van Fernando.

Lex Uiting

Verslaggever Lex Uiting onderzocht voor RTL Late Night slaapapneu. Dit is een slaapstoornis waarbij mensen tijdens hun slaap korte perioden van ademstilstand hebben. Hij vindt een bijzondere oplossing.

Gasten via Whatsapp

Wil jij als eerste weten wie er aan tafel zit bij RTL Late Night? Je ervaring delen of je mening geven over bepaalde onderwerpen?

Meld je dan aan voor onze gratis WhatsApp-dienst.