Gasten

Vanavond: Nielson, Dave Roelvink, Dries Roelvink, Donny Roelvink, Bram Krikke, Coen Swijnenberg, Jeroen van Inkel, Patty Brard, Lex Uiting

08 februari Dit zijn de gasten en onderwerpen van RTL Late Night met Twan Huys van vanavond:

Nielson

Zanger Nielson won gisteren de 100% NL Award voor Beste Album en schittert momenteel in het immens populaire 'Wie is de Mol'. Kortom: het gaat beter dan ooit tevoren met Nielson.

Donny, Dave en Dries Roelvink

Dit voorjaar komen de Roelvinkjes met een nieuw reality-programma: ze gaan op winkels en bedrijfjes van mensen passen zodat de eigenaren er een keer tussenuit kunnen. Vanavond schuiven de 3D’s aan bij RTL Late Night!

Coen Swijnenberg, Bram Krikke en Jeroen van Inkel

Het is dit jaar honderd jaar geleden dat het eerste radioprogramma in Nederland te horen was. Nog altijd is de radio razend populair. Met Jeroen van Inkel, Coen Swijnenberg en Bram Krikke praten we vanavond over het magische medium.

 

Patty Brard

Weinig mensen lopen al zo lang en zo succesvol mee in de Nederlandse showbizz als Patty Brard. Elke vrijdag is ze bij ons te gast om met al haar wijsheid en ervaring te oordelen over wat er deze week voorbij kwam in de media.

Lex Uiting

Verslaggever Lex Uiting duikt elke week in het regionale nieuws, op zoek naar verhalen die net niet de landelijke media hebben gehaald. Wat is hem vandaag opgevallen?

Gasten via Whatsapp

Wil jij als eerste weten wie er aan tafel zit bij RTL Late Night? Je ervaring delen of je mening geven over bepaalde onderwerpen?

Meld je dan aan voor onze gratis WhatsApp-dienst.