Gasten

Vanavond: Wim Daniëls, Sergio Vyent, Victor Abeln, Wieke van der Vossen, Steffi Haazen, René Pluijm, Fernando Halman en Lex Uiting

07 februari Dit zijn de gasten en onderwerpen van RTL Late Night met Twan Huys van vanavond:

Sergio Vyent en Victor Abeln

Het televisieprogramma First Dates is al jaren een kijkcijferhit en nu opent er zelfs een compleet hotel in Nederland.

Wieke van der Vossen, Steffi Haazen en René Pluijm

Het Voedingscentrum waarschuwt vandaag voor het goudbruin bakken van aardappelen, het kan de kans op kanker verhogen. De boodschap van het Voedingscentrum onderstreept nog maar eens de vraag: wat mag je nou wel en wat mag je niet eten? 

Wim Daniëls

Houdoe is gekozen tot het populairste Brabantse woord maar duikt nu ook op in de rest van ons land. Reden genoeg voor taalvirtuoos Wim Daniëls om er een boek over te schrijven. Hij dook in de herkomst van het woord en schreef de tekst voor de carnavalskraker Ik zeg houdoe.

Fernando Halman

Wat speelt er in de muziekwereld? Fernando Halman gidst ons elke donderdag door het woud aan singles, albums en muzieknieuws in De Week van Fernando.

Lex Uiting

Verslaggever Lex Uiting is vandaag op stap gegaan met voetbalsupporters. De fans staan niet bekend om hun gezonde levensstijl. Reden voor clubs om een sportprogramma te starten om hun supporters van hun overgewicht af te helpen.

Gasten via Whatsapp

Wil jij als eerste weten wie er aan tafel zit bij RTL Late Night? Je ervaring delen of je mening geven over bepaalde onderwerpen?

Meld je dan aan voor onze gratis WhatsApp-dienst.