highlights

Muzikale hoogtepunten van dit seizoen

07 januari De afgelopen maanden hebben flink wat artiesten hun opwachting gemaakt in de RTL Late Night-studio. Internationale artiesten speelden hun wereldhits, maar ook Neerlands trots verwarmden onze harten. Dit zijn de muzikale hoogtepunten van de afgelopen maanden:

2018 was het jaar van Davina Michelle. Met Duurt Te Lang stond de zangeres wekenlang op de eerste plaats van de hitlijsten. Bij Late Night zong ze samen met Glen Faria de megahit.

Het nummer Verleden Tijd van Frenna en Lil Kleine verbrak in 2018 alle Spotify-records. Het lied is een bewerking van de Onderweg van de Brabantse band Abel. Zanger Joris Rasenberg speelde een akoestische versie van de achttien jaar oude hit.

De meiden van O'G3NE maakte indruk met Alles Is Nog Hier, een lied dat gaat over het missen van dierbaren tijdens de feestdagen. Voor Lisa, Amy en Shelley is dit hun moeder.

Skin van Skunk Anansie was zo onder de indruk van Edsilia Rombleys versie van Weak dat ze haar benaderde voor een duet. Samen zongen ze de 90's hit bij RTL Late Night.

Het bekendste gospelkoor ter wereld, The Kingdom Choir, zong het prachtige Stand By Me. Dit nummer werd ook gezongen tijdens het huwelijk van de Britse Prins Harry en Meghan Markle.

2019 is het jubileumjaar van 2 Brothers on the 4th Floor. De studio ging uit zijn dak tijdens hun Happy Hardcore mix.

Seal was in november in het land voor Night Of The Proms. De Britse zanger kwam ook langs bij Late Night en speelde een akoestische versie zijn wereldhit Kiss From A Rose