Gasten

Vanavond: Marco Borsato, Goedele Liekens en Céleste Cockmartin

20 december Dit zijn de gasten en onderwerpen van RTL Late Night met Twan Huys van vanavond:

Marco Borsato

Marco Borsato is zo trots als een pauw. Morgen, op zijn verjaardag, begint de kaartverkoop voor de inmiddels vierde show concert in De Kuip.

Peter Schouten

De zestienjarige Humeyra in Rotterdam is niet de eerste vrouw die werd omgebracht door een stalker. De jonge scholiere is de zoveelste in een lange rij stalkingslachtoffers. Haar 31-jarige stalker, die wordt verdacht van de moord, was al eens veroordeeld wegens haar mishandeling, had een contactverbod, maar dat bleek allemaal niet te werken. Advocaat Peter Schouten staat en stond meerdere slachtoffers en nabestaanden bij en wil dat er meer gedaan wordt om deze vrouwen te beschermen.

Goedele Liekens en Céleste Cockmartin

Hoe is het leven van een puber als haar moeder een bekende seksuoloog is? Goedele Liekens schuift aan met haar dochter Céleste.

Sazz Leonore

Vanavond komt jazz-zangeres Sazz Leonore ons verblijden met met een kerstklassieker in een jazzy jasje.

Fernando Halman

Wat speelt er in de muziekwereld? Fernando Halman gidst ons elke donderdag door het woud aan singles, albums en muzieknieuws in De Week van Fernando.

Lex Uiting

Kerst is de ideale periode voor inbrekers. Wie zijn kerstdiner buiten huis nuttigt, doet meestal de lampjes uit, waardoor inbrekers precies weten waar ze moeten zijn. Toch dalen de inbraakcijfers de afgelopen jaren tijdens de feestdagen, met name door buurtpreventieapps. Lex Uiting praat ons bij over dit fenomeen.

Gasten via Whatsapp

Wil jij als eerste weten wie er aan tafel zit bij RTL Late Night? Je ervaring delen of je mening geven over bepaalde onderwerpen?

Meld je dan aan voor onze gratis WhatsApp-dienst.