Fien tipt

Week van Fien: Moord in Artis, Buurman en Buurman, VPRO Poesjes

17 december Er is zoveel leuks te zien, te lezen en te doen, maar er is zo weinig tijd. Presentatrice Fien Vermeulen helpt ons elke maandag een weg te banen door het aanbod van alles wat je op een vrije avond kunt doen in ‘De Week van Fien’ met deze week: luisterthriller Moord in Artis, Buurman en Buurman in de bioscoop en een gratis serie van de VPRO.

Moord in Artis

Met de kerstvakantie in het vooruitzicht is Fien ook deze week op zoek gegaan naar de must sees voor de feestdagen.  Die zoektocht bracht Fien allereerst in de dierentuin in Artis. Daar kun je deelnemen aan een luisterthriller: Moord in Artis. 'Super spannend' (kijk de beelden hierboven).

Buurman en Buurman Winterpret

Het aanbod van goede films is redelijk overweldigend, De Nederlandse romcom All you need is love maar ook Bohemian Rhapsody met de ode aan Queen. Maar Fien koos voor de film Buurman en Buurman - Winterpret. Twee mannen die naast elkaar wonen in een lichtgroen en lichtgeel huis, en allebei twee linker handen hebben. Dat weerhoud ze er niet van om toch gewoon aan de slag en voor elk probleem een oplossing te vinden. Zo ook in de keuken.

VPRO Poesjes

En dan een tip voor mensen voor wie de feestdagen al duur genoeg zijn. Die kunnen zonder een euro uit te geven naar de fan-tas-tische VPRO serie Poesjes kijken. In Poesjes volg je de avonturen van een poezenfamilie, die in een groot poppenhuis woont.  Kijk seizoen 1 en 2 online.