Boer Marnix
Wisselend resultaat

Bijna 4 miljoen mensen zien bijzondere reünie Boer Zoekt Vrouw

03 december Het tiende seizoen van Boer Zoekt Vrouw was niet voor alle boeren een doorslaand succes. Zondagavond zagen bijna 4 miljoen mensen dat boer Jaap als single op de reünie verscheen. Zijn relatie met Marian bleek niet een toekomstbestendige zijn. De bloemenkweker twijfelde openlijk of hij wel de juist keuze had gemaakt. Maar er was ook succes: Michelle is in de wolken met haar Maarten, haar dorpsgenoot Steffie is dolblij met Roel en akkerbouwer Wim is nog steeds samen met Marit en denken zelfs aan gezinsuitbreiding (ze willen een hond).

Niet in de top 5

Dan waren er ook nog de boeren die niet bij de top vijf zaten, omdat ze te weinig brieven kregen voor het totale programma, maar wel aandacht in de aanloop én in de reünie-uitzending kregen. Daar was het succes minder groot. Saskia heeft wel dates gehad maar de juiste nog niet tegengekomen. Hetzelfde resultaat had boer Jan. Wilfred had meerdere dates maar uiteindelijk zonder resultaat, al had hij nog wel een date gepland staan na de reünie, dus er is nog hoop. Rudie had wel succes, na verschillende dates is hij nu gelukkig met Rianne.

Marnix heeft verassing

De verassing van het tiende seizoen zat bij de veelbesproken boer Marnix. Hij verscheen alleen omdat zijn keuze voor Janneke tijdens de citytrip al de verkeerde bleek te zijn. Maar halverwege de slotuitzending werd de stoel naast Marnix gevuld. Na de citrytip heeft hij contact gekregen met een oude vriendin die hij al 20 jaar kent en dat is opgebloeid tot een beginnende relatie.

Boerin Bertie en Cecile Narinx te gast

Er gebeurde dus veel tijdens het tiende Boer Zoek Vrouw seizoen, wat ook dit jaar weer goed bekeken werd. Vanavond te gast bij RTL Late Night met Twan Huys: Boerin Bertie, zij deed mee aan seizoen 2014/15 en journalist Cecile Narinx, Boer Zoekt Vrouw -'watcher' in hart en nieren.